O NAMA

O NAMA

Povijesni razvoj krenuo je još od 1910. godine, a poslijednjih 25 godina uspješno surađujemo sa renomiranim svjetskim proizvođačima građevinskih strojeva čime dokazujemo svoju stručnost i velike mogućnosti u izradi metalnih i polimernih konstrukcija, naročito kabina i rezervoara. Također, izrađujemo i uređaje za prehrambenu industriju.

Strojogradnju, strojnu obradu, i montažu organizirali smo na 20 000 m2 suvremeno opremljenog proizvodnog prostora, a 2012 godine u pogon smo pustili novu lakirnicu od 1700 m2 sa dvije linije za lakiranje i komorom za odmaščivanje. Maksimalna težina proizvoda koji smo u mogućnosti lakirati je 20 000 kg.

Proizvodni je proces u potpunosti usklađen s europskim standardima i zahtjevima norme ISO 9001:2008. Nosioci smo Svjedodžbe o klasifikaciji proizvođača za zavarene čelične konstrukcije po standardu DIN 18800-7, te smo u potpunosti ovladali MAG/MIG, TIG i REL postupkom. Izuzetna pažnja usmjerena je i na očuvanje okoliša te smo certificirali SUSTAV UPRAVLJANJA OKOLIŠEM po standardu ISO 14000.

OSOBNA ISKAZNICA

EKO MEĐIMURJE dioničko društvo za energetiku, keramiku i opremu

Trgovački sud Varaždin, MBS 070013156
MB: 3139239, OIB:79826409949
Poslovni račun kod PBZ d.d.
IBAN: HR 25 2340 0091 1160 0602 2
Temeljni kapital društva 28.095.200,00 kn uplaćen u cijelosti – 70 238 dionica nom. vrijednosti 400,00 kn

UPRAVA

Saša Novaković, mag. inf. – predsjednik,

Vedran Babić, mag. ing. mech. – član,

Tomislav Radek, dipl. oec. – član

NADZORNI ODBOR:

Damir Sabol, dipl. ing. – predsjednik

VIZIJA

Postati jedna od vodećih europskih tvrtki za obradu metala čiju vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i profesionalnost prepoznaju kupci, poslovni partneri, zaposleni i dioničari.

MISIJA

Čvrsto vjerujemo u izvrsnost naših proizvoda jer…

  • cjelokupno svoje znanje i iskustvo ulažemo u stvaranje proizvoda vrhunske kvalitete, koji našim kupcima garantiraju trajnost, sigurnost i udobnost
  • centar svih naših razmišljanja su zadovoljni kupci s kojima gradimo partnerske odnose
  • zaposlenicima nudimo sigurnost i poticajnu radnu okolinu u kojoj mogu ostvariti sve svoje individualne potencijale
  • aktivno brinemo za okoliš i čuvamo prirodu
  • kontinuirano ulažemo u inovacije i razvoj.
ZAPOSLENICI

Najsnažnija poluga našeg uspjeha svakako su ljudi, stoga potičemo kreativnost, kontinuirano učenje i slobodno izražavanje novih ideja, a svakog djelatnika prihvaćamo kao individualnu osobu sa vlastitim stajalištima, kulturom i razmišljanjima. Cijenimo i nagrađujemo stručnost i profesionalizam svih naših djelatnika. Upravo zbog snažnog ljudskog potencijala, koji nam osigurava siguran rast i razvoj, radujemo se budućnosti i novim projektima.

TEHNOLOGIJA

Kontinuirano ulažemo u inovacije, modernizaciju i nove tehnologije. Sve naše poslovne procese prate suvremeni informatički sustavi, koje stalno usavršavamo i usklađujemo sa razvojem poslovanja. S ponosom ističemo da smo i sami generator promjena i napretka.

ZAPOŠLJAVANJE

Radi jačanja svojeg tima kvalitetnim kadrom EKO MEĐIMURJE d.d. traži izvršitelje
za rad na radnim mjestima:
• STROJOBRAVAR (m/ž)
• ZAVARIVAČ (m/ž)
• CNC OPERATER NA VELIKIM OBRADNIM CENTRIMA (m/ž)
• STROJOBRAVAR PRIPRAVNIK (m/ž)
• CNC OPERATER PRIPRAVNIK (m/ž)

DONACIJE

Svjesni smo da smo snažan generator razvoja našeg kraja, stoga prepoznajemo svoje obaveze prema zajednici u kojoj poslujemo i dio svojih resursa uvijek dajemo u korist različitih socijalnih programa na lokalnoj i nacionalnoj razini. U sklopu toga podupiremo razne sportske, kulturne, crkvene i druge aktivnosti. Jedna od bitnih stavki svakako su i donacije osobama koje imaju problema sa zdravljem, odnosno onima koji su zbog raznih razloga hendikepirani u svom svakodnevnom životu. Sve zamolbe za donacije i sponzorstva možete poslati na našu adresu ili na donacije@eko.hr.