Prekvalifikacijom do boljeg posla

Ukoliko ste nezaposleni ili ste nezadovoljni s Vašim sadašnjim poslom i primanjima, ovo je prilika da učinite zaokret nabolje u Vašoj karijeri i osposobite se za obavljanje onih zanimanja koja su trenutno najtraženija na tržištu. To su sva zanimanja iz područja metaloprerađivačke industrije jer je to najsnažnija gospodarska grana u Međimurskoj županiji s dugom tradicijom i kontinuiranim razvojem. Od ukupnog broja zaposlenih u Međimurju čak 23 % je zaposleno u metaloprerađivačkoj industriji, a primanja u metaloprerađivačkoj industriji su čak 25 % veća od prosjeka Međimurske županije.
U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Čakovec, EKO MEĐIMURJE d.d. organizira:

BESPLATNO OSPOSOBLJAVAJE ZA ZANIMANJE BRAVAR.

 

Prijaviti se mogu sve osobe sa završenom osnovnom ili srednjom školom, sa ili bez radnog iskustva.

Prijave se sa životopisom primaju na e-mail: posao@eko.hr ili poštom na adresu EKO MEĐIMURJE d.d., Braće Radić 37, ŠENKOVEC, ČAKOVEC.

Osposobljavanje provodi Pučko otvoreno učilište Čakovec u trajanju od 215 sati, dok se praktični dio osposobljavanja na suvremeno opremljenom strojnom parku provodi u EKO MEĐIMURJU d.d. Za vrijeme osposobljavanja polaznici dobivaju pripravničku plaću, a nakon uspješno obavljenog osposobljavanja, nastavljaju rad u EKO MEĐIMURJU d.d. uz odlične uvjete i mogućnost daljnjeg usavršavanja i napredovanja.

Prilika je to za dobar posao u izvozno orijentiranoj tvrtci, jer EKO MEĐIMURJE d.d.  svojim radnicima osigurava sigurna i redovita primanja do 10.-og u mjesecu, a ta su primanja čak 30 % veća od međimurskog prosjeka. Uz to, svim je radnicima Kolektivnim ugovorom zagarantirana isplata 13. plaće, Božićnice, naknade za godišnji odmor, Uskrsnice… EKO MEĐIMURJE d.d. plaća prekovremeni rad čak 50 % više, a osim toga tu su dodatne naknade za rad nedjeljom, blagdanom i rad u 2. smjeni. Poseban radni doprinos i angažman se dodatno nagrađuje stimulacijama, a svi oni koji se žele usavršavati i napredovati imaju podršku i pomoć tvrtke.

Poduzmite odmah prvi korak za bolji posao i prijavite se za osposobljavanje za bravara – trenutno najtraženije zanimanje u Međimurju.