Upis u srednju tehničku školu strojarskog usmjerenja vrlo je mudra odluka u odabiru zanimanja . Strojarska zanimanja vrlo su tražena na tržištu rada, zarade su iznad prosječne, a mladima se već nakon završetka srednje škole nude odlični poslovi. 

Uz sve navedeno, EKO MEĐIMURJE već i za vrijeme školovanja nudi odlične pogodnosti za učenike strojarskih smjerova, pa tako svi oni koji obavljaju stručnu praksu imaju sljedeće pogodnosti: 

  • 1600 kn mjesečnih učeničkih primanja;
  • učenje i osposobljavanje za rad na najsuvremenijem strojnom parku u regiji i pristup najmodernijoj opremi i tehnologijama u području strojarstva;
  • edukaciju i mentorstvo najboljih majstora struke;
  • sigurno zaposlenje nakon završetka školovanja;

Budući da je EKO MEĐIMURJE najveća strojarska tvrtka u regiji, učenicima koji kod nas obavljaju praktični dio nastave omogućavamo rad na najsuvremenijim strojevima i opremi za obradu metala uz vrlo ugodnu radnu okolinu. Samim time učenici već u fazi školovanja stječu bazična znanja i vještine koja im po završetku školovanja omogućavaju vrlo brzi napredak u daljnjoj karijeri.  Uz to, samo u EKO MEĐIMURJU mladi imaju priliku vidjeti kako se proizvode dijelovi strojeva i opreme za renomirane svjetske proizvođače strojne opreme poput Caterpillar-a, Komatsu-a, Liebherr-a, Wirtgen-a, Voegele-a…

EKO MEĐIMURJE ima razvijen i poseban EDUKACIJSKI PROGRAM za mlade u koji su uključeni učenici na praksi, stipendisti i mladi koji tek počinju sa radom. Posebnost tog programa je u individualnom pristupu jer svaki učenik ili pripravnik ima svog osobnog mentora koji ga uvodi u tajne zanata, prati se napredak i afiniteti svake pojedinog polaznika tog programa, kako bi ga se usmjerilo u pravcu u kojem će svatko moći najbolje iskoristiti sve svoje potencijale. 

Rezultat toga je što mladi koji se praktično školuju u EKO MEĐIMURJU u rekordnom roku postaju pravi majstori struke i otvaraju im se vrata za brzo napredovanje i iznad prosječne zarade. 

Zbog svega toga, pozivamo sve one koji se žele prijaviti za obavljanje stručne prakse u EKO MEĐIMURJU da se što prije prijave na e-mail: posao@eko.hr jer broj mjesta je ograničen.