Primjena novog Kolektivnog Ugovora počinje 01. 05. 2022., čime primanja svih zaposlenika EKO MEĐIMURJA u 2022. rastu za ukupno 15% i to kroz povećanja osnovice od 12% te povećanja ostalih mjesečnih primanja u iznosu od 3%. 

Ovo značajno povećanje plaća naših zaposlenika temeljem novog Kolektivnog Ugovora je rezultat stalnog osluškivanja potreba zaposlenika i usklađivanja s tržišnim trendovima. 

U EKO MEĐIMURJU se intenzivno radi na povećanju primanja zaposlenika i poboljšanju uvjeta rada. Tako je u razdoblju od 2017. do danas osnovica plaće rasla za 29%, dok su s ostalim ugovorenim povećanjima mjesečna primanja rasla za minimalno 35%. Osim povećanja osnovice svih zaposlenika, dodatno su rasla primanja proizvodnih deficitarnih zanimanja pa EKO MEĐIMURJE danas nudi najbolja primanja u regiji za iskusne majstore proizvodnih zanimanja, uz iznimno dobre radne uvjete.

Uprava EKO MEĐIMURJA poručuje:Zadovoljstvo zaposlenika  ključan je cilj i smjer naših aktivnosti jer na ulaganje u zaposlenike gledamo kao na ulaganje u budućnost tvrtke. U skladu s time ćemo ove godine u povećanje primanja zaposlenika investirati dodatnih 8 milijuna kuna s jasnim ciljem zadržavanja i privlačenja kvalitetnog kadra te pozicioniranjem EKO MEĐIMURJA kao najpoželjnijeg poslodavca u našoj regiji. Uz sve navedeno osiguravamo i dugoročnu stabilnost, što je također bitno u predkriznom razdoblju u kojem se trenutno nalazi svjetsko gospodarstvo.“

Zbog širenja poslovanja i razvojnih planova EKO MEĐIMURJE i dalje zapošljava stručan proizvodni kadar: strojobravare, zavarivače, operatere na strojevima te lakirere, kojima nudimo najbolja primanja i odlične radne uvjete. Sa Vašim zamolbama možete nas kontaktirati na e-mail posao@eko.hr , broj telefona 040 343-540 ili putem društvenih mreža.